Bij een verandering aan uw pand

Heeft u een gebouw van voor 1994 en wilt u verbouwen, renoveren of slopen? Dan bent u door de overheid verplicht om een asbestinventarisatie te laten uitvoeren door een gecertificeerd bedrijf. Maar ook als u een woning koopt of verkoopt is het verstandig om een inspectie te laten uitvoeren, daarmee  voorkomt u onnodige kosten achteraf.

Wilt u weten of er risico’s zijn bij het gebruik van uw gebouw? Twijfelt u of gebruikers van uw gebouw blootgesteld worden aan asbestvezels? Dan adviseren wij om een inspectie uit te laten voeren. Om zo een inschatting van de eventuele risico’s te kunnen maken.

Asbest Inspect voert inspecties uit voor agrarische bedrijven, particulieren, makelaars, architectenbureaus, sloopbedrijven, scholen, MKB  en woningbouwcorporaties. Wij vinden een goede oplossing tegen een betaalbare prijsAsbestinspect is gecertificeerd en beschikt over gekwalificeerde inspecteurs. Onze rapportages zijn duidelijk en voldoen aan de eisen die de overheid heeft gesteld. U kunt ons vinden op de lijst met erkende bedrijven op de website van Ascert.